Xecs


ACTIVITATS COMPARTIDES


Benvolgudes famílies,

Us volem agrair la confiança que heu demostrat aquests anys al confiar-nos l’educació dels vostres fills/es.

La nostra Fundació, que és la titular de la Llar d’infants Patufet, també ho és del Col·legi Virolai.

Quan els vostres fills/es canvien d’etapa educativa, és en el Col·legi Virolai on us garantirem la continuïtat en el projecte educatiu en el qual heu estat confiant mentre els vostres fills/es estaven escolaritzats en l’Educació Infantil de 1r cicle al Patufet.

En el nostre centre podreu tenir escolaritzats els vostres fills dels 3 als 18 anys, som l’únic centre de la nostra vila que pot assegurar-vos aquesta continuïtat en els estudis.

Per altra banda, també gaudireu de la continuïtat en els projectes que ja heu iniciat a la Llar d’infants: Programa Treva, Projecte d’arts escèniques, Educació multilingüe (amb la possibilitat de, al final de l’escolarització, cursar el batxillerat dual amb titulació nord-americana i nivell de llengua anglesa Advanced), i estaran en un entorn verd i espaiós, on poder gaudir de la natura.

Com a avantatges addicionals, ja que sou famílies de la nostra fundació, no heu de pagar cap taxa en concepte de matrícula i a més, tindreu un descompte del 50% en el preu del transport escolar durant tot el període d’Educació Infantil de 2n cicle. El transport escolar el podreu utilitzar de la forma que us sigui més avantatjosa, o bé els dos viatges (matí i tarda), o un de sol, i des de qualsevol de les dues parades (Plaça de les Palmeres, al barri del Canal o Plaça Països Catalans). Es tracta d’un servei amb monitors especialitzats que recolliran els vostres fills/es a les parades del Bus i els deixaran a les nostres aules.

Us esperem a tots i totes!

La nostra llar d’infants comparteix titularitat i projecte educatiu amb el Col·legi Virolai. L’objectiu és establir vincles entre els dos centres que ens porten a la creació d’un projecte escolar des dels 0 als 18 anys oferint un ensenyament integral i de qualitat que abasta totes les etapes educatives no universitàries.
Ens convertim així en l’única entitat que oferta escolaritat 0-18 anys en el nostre municipi i per tant en una entitat educativa de referencia en el nostre àmbit territorial.

Al llarg del primer trimestre, baixen alumnes de Cicle Superior del Col·legi Virolai a representar el conte de “La Castanyera”, els alumnes de Batxillerat s’ofereixen per fer de patges per a que els nostres nens/es els puguin entregar la carta dels Reis i per Nadal acudim al Foment Cultural i Artístic per assistir al concert dels alumnes d’Educació Infantil del Col·legi.

El darrer curs, també vam anar a la Plaça de la Creu com a públic per participar al Projecte Gueopic (una aplicació per a persones autistes i amb dificultats de comunicació) i escoltar les cançons que havien creat i enregistrat els alumnes de 3r de Primària anomenats “La colla del Pic”.

Endinsats al segon trimestre, els alumnes de 3r d’ESO, tenen una matèria anomenada “Servei sociocomunitari” i vénen a explicar un conte adaptat a l’edat dels nostres alumnes i amb la introducció de petites pinzellades i mots en anglès.
També s’anima l’alumnat de 5è primària per representar “La llegenda de St. Jordi”, acompanyats per l’especialista en Educació musical, Paco Moreno.

Al llarg del darrer trimestre, els nens/es de P2, reben una carta des del Col·legi convidant-los a fer una visita i conèixer uns nens i nenes que van a les classes dels Ossets, els Hipopòtams i les Girafes.

A banda d’això, treballem conjuntament el fil conductor que va canviant segons l’any. Aquest és un instrument de treball que ens proporciona un enriquiment en la tasca educativa conjunta, ens consolida el caràcter propi de l’escola i ens fa impulsar projectes i noves dimensions d’ensenyament-aprenentatge.

El d’aquest curs és el 20è aniversari del Col·legi Virolai, per això hem creat un arbre de nadal molt original posant cadascú un granet de sorra, és a dir, una espelma feta amb agulles d’estendre de fusta.

La disfressa de Carnestoltes acord també amb el fil conductor, com es tracta d’una celebració i en qualsevol aniversari... hi ha d’haver un pastís, espelmes... i nosaltres posem el toc més infantil disfressant-nos de Lacasitos!!

LA VOLUNTAT ÉS POTENCIAR LES INICIATIVES I COL·LECTIVITZAR-LES, ÉS A DIR, TREBALLAR-LES COMPARTIDAMENTActivitat compartida  Activitat compartida  Activitat compartida  Activitat compartida

Activitat compartida  Activitat compartida  Activitat compartida  Activitat compartida

Activitat compartida  Activitat compartida  Activitat compartida  Activitat compartida

                                                                                                                                                      Activitat compartida