Serveis

Oferim servei de permanències (matí i tarda), menjador (dinar i berenar) i activitats complementàries com l’anglès i la piscina.

L’horari lectiu de l’escola és: de 9 h a 12:15 h i de 15 h a 17 h.


Menjador


Pel que fa al dinar, disposem de cuina pròpia, la cuinera elabora íntegrament els menjars i els menús són adaptats a les diferents necessitats dels infants respectant els diferents ritmes d'introducció d'aliments, les dietes, les al·lèrgies i les intoleràncies. La tutora de cada grup amb l'ajuda d'un suport són els encarregats a l'hora de dinar, berenar i el descans.

- Aquest servei funciona de dilluns a divendres i tothom en pot fer ús de manera regular o esporàdica, en aquest darrer cas cal avisar a l'hora de portar l'infant.

- La quota de menjador de cada mes es factura el primer dia hàbil del mes corresponent, excepte en el cas dels usuaris esporàdics a qui se'ls facturarà a mes vençut.

- S’informa a diari de com ha menjat el nen/a a través de la plataforma KinderTIC.

- Els alumnes que es queden a dinar a l’escola han de portar diàriament un pitet i s’enduran la bata per rentar els dimecres i els divendres.

- Si algú té algun tipus d’al·lèrgia, haurà de portar un certificat mèdic que delimiti el llistat d’aliments i/o substàncies que produeixen l’al·lèrgia i la informació sanitària rellevant i quines són les pautes d’actuació.


Activitats complementàries


Anglès


Sessions que es duen a terme per personal especialitzat impulsant les llengües estrangeres i el plurilingüisme. Tot i que la nostra llengua vehicular és el català apostem perquè els nostres alumnes assoleixin la millor competència en el màxim de llengües possibles, per això a partir d’un any oferim l’opció de l’anglès com a activitat opcional.

Al següent enllaç podeu trobar un cartell informatiu on s’informa que les sessions són de 30 minuts, un cop per setmana i el preu són 30€ mensuals. Enllaç .

Al canal de YouTube del Col·legi Virolai podeu trobar vídeos d’alguns dels contes que es treballen a les sessions amb la teacher Eva López.

Aquests són alguns dels vídeos del canal:

Piscina


Al llarg del mes d'octubre s'inicia un programa aquàtic intensiu per a nens i nenes per tal de familiaritzar-se amb aquest medi, amb una durada aproximada de 9 mesos (dues sessions setmanals). Realitzat per Exponia Central, S.L. (l’antic Fitness Center Molins SL).

Les sessions són els dimarts i dijous de 9:30 a 11:00, oferint-lo a les dues aules d’EI2. Els grups són reduïts, és una piscina climatitzada i reservada exclusivament pels alumnes del curset.

Al maig es porta a terme una gravació de la sessió de natació per a poder enregistrar totes les activitats que es duen a terme a la piscina amb els nostres Patufets, i a final de curs se’ls hi fa un obsequi a les famílies.

També es fa una jornada de portes obertes al juny a partir de les 10:00 h del matí podent assistir els pares i els familiars dels alumnes que assisteixen al curset de piscina.

En finalitzar el curs, els hi fem entrega d’un informe final, fent una petita valoració de l’evolució de l’alumne.

També informem les famílies arran dels cursos intensius de natació a l’estiu: Aquests són a càrrec de la mateixa empresa, la mateixa entitat que ens fa les sessions de piscina al llarg del curs, dos cops per setmana.

Aquests intensius de natació es duen a terme al Juliol i fora d’horari lectiu (de 17:30 a 18:15h).

El preu és de 120 € i cal portar: Casquet de bany de tela, tovallola, banyador, xancletes i els infants que portin bolquer, caldrà portar 2 bolquers d’aigua.Permanències


Aquest servei funciona diàriament de 8 h a 9 h i de 17 h a 18 h i es pot utilitzar de manera continuada o eventualment.Informació Rellevant- L’hora d’esmorzar és de 8:00 h a 8:30 h (en horari d’acollida), els nens que vinguin a partir d’aquesta hora, cal que vinguin esmorzats de casa. No portar esmorzar per menjar a l’escola per evitar situacions incòmodes davant de la resta de companys.

- Cal respectar l’horari d’entrada (per no alterar el funcionament de l’aula) de 9 a 9:30 i sortida durant tot el curs (12:15 h, 13:00 h. 15:00 h i de 16:30 h a 17:00 h), els pares que no compleixin l’horari se’ls retribuirà un increment d’hores extres a final de mes.
Recordeu si us plau, tancar bé la porta en sortir.

- Els cotxets que es vulguin deixar a l’escola s’han de plegar i han d’estar marcats amb el nom del nen visible, l’escola no té l’obligació de saber quin és el cotxet de cada nen/a.
En el cas que hi hagi algú que no pugui o sàpiga plegar el cotxet, no dubteu en demanar ajuda al personal de l’escola, tot i que recomanem no portar els cotxets molt carregats de coses per afavorir la tasca a l’hora de plegar-los.

Agraïm molt que es tingui en compte l’horari de sortida de l’infant, i es col·loquin davant si marxen a les 17:00 h i darrere si marxen a les 12:15 h, així facilitarem l’entrada i la sortida de tothom.

  • L’horari d’acollida dels infants és de 9:00 h a 9:30 h, a partir d’aquesta hora, es comencen a treballar hàbits i rutines.

  • Al voltant de les 10:00 h es comença a dur a terme l’activitat programada. Aquesta sol tenir una durada de 30 a 45 minuts depenent de l’interès mostrat pels infants.

  • De 10:45 h a 11:30 h es l’hora de l’esbarjo. Normalment van al pati.

  • De 11:30 h a 12:00 h es treballen hàbits d’higiene personal, tant els que es queden a dinar que es renten cara i mans, col·loquen pitets, etc. Com els que marxen cap a casa que es renten cara i mans, els hi fem el canvi de bolquers, es posen la jaqueta i agafen la motxilla.

  • De 12:00 h a 13:00 h: és l’hora de dinar!

  • De 13:00 h a 15:00 h: Hora de la migdiada.

  • De 15:00 h a 15:45 h: Es van llevant de la migdiada progressivament.

  • De 15:45 h a 16:30 h: Berenar i hàbits d’higiene abans de marxar.

  • De 16:30 h a 17:00 h: Sortida progressiva

  • De 17:00 h a 18:00 h: Permanències

>